Rynkor och sånt

Jag blir så trött på allt rynksnack/skriverier. Mammor som köper antirynkkräm till sina tonårsdöttrar (hoppas det inte är så vanligt ändå...). Botox. Varför? Annat, äkta skinnsoffor, äkta mattor m m, blir "vackrare med åren" som det heter, mer äkta liksom. Ålderns patina. Men inte vi människor. Nej, vi ska se ut som barnrumpor i nyllet så länge vi, som en 24-årig tjej skrev nånstans, känner oss unga. Och då kan jag bara säga en sak, hon får hålla på. För rynkorna kommer l å n g t innan den känslan släpper, Gud vet när! Och om man nu får en irriterande rynka mellan ögonbrynen så lär anledningen till den inte raderas med botox... Några tips från siten e-health:

Vill du se frisk och fräsch ut på naturlig väg ska du:

- sluta röka
- sola med måtta
- andas mycket frisk luft
- äta mycket frukt och grönt
- motionera för ökad blodcirkulation
- strunta i antirynkkrämer - men tillföra fukt
- vara noga med rengöring

Rätt så självklart, vem vill vara utan detta...? Och ersätta det med t ex ett världens farligaste nervgifter, Botox?

Kommentarer

Maria sa…
Kan inte annat än hålla med!

Min konstanta teori är ju att folk är så himla upptagna med att hålla in magen, pute med brösten, titta sig själv i speglar och så vidare att de knappt ser på varandra ens. Så varför lägga ner så mycket tid och pengar och ork på att se så snygg ut som möjligt när ändå ingen egentligen bryr sig? (För det som räknas är ju insidan!)
Monica sa…
Och vad säger en superfixad utsida då om insidan kan man undra...?
Anonym sa…
*Skratt* vilken härlig bild! Det skulle väl vara först när ögonlocken hänger så mycket att man har problem att se något som rynkorna skulle vara ett problem :-)

Hoppas du har det bra på din semester förresten!
Monica sa…
Ja, då kan det ju bli ett påtagligt problem! Jag har det bra på semestern, var och paddlade havskajak igår på Orust, kul!

Populära inlägg i den här bloggen

Kärnkraft - nej tack. Fortfarande.

Mer grönt på menyn

Barnet - den sista slaven