Positiva nyheter - nix

Jag har surfat runt och letat efter nån glad, positiv nyhet att blogga om. Som omväxling menar jag. Hur lätt var det? Antingen är jag urusel på att leta eller också finns det så få att dom drunknar bland resten. De mindre uppmuntrande alltså. Så jag gav tusan i det och förärar er grannens hönor istället! Dom hade vågat sig ut och jädrans vad dom sprätte runt, det blev riktiga kratrar i marken. Ska bli roligt när våren kommer och man kan mata dem med maskrosblad, då blir dom sååå glada! Livet i hönsgården känns enkelt och bekymmersfritt... I nästa liv kanske...?

Kommentarer

Men DET var väl en positiv nyhet att hönsen fick komma ut och sprätta runt!
Glada hönor är väl inte fy skam!

Allt gott till dej - och hönorna!
Åsa! sa…
Vilka fina höns!!! Jag skulle också vilja ha höns, men det vill nog inte grannarna...
Får du köpa ägg av din hönsgranne?
Riktigt kloka ägg av höns som fått gå ute och picka runt, det är lyx!!!
Malin sa…
Jag som tänkte blogga om det mirakel som skett här hemma; Igår fick vi första ägget av våra hönor. Vi stod här, maken och jag, och tårar föll i ren glädje! Idag kom tre till. Vilka skatter!
Monica sa…
Ulrika, ja men visst, det har du ju rätt i!

Åsa, fråga grannarna, man vet aldrig...

Malin, visst är det härligt med egna hönor och ägg! Jag har haft det för längesedan. Fick dock nog av de vanliga hönorna, dom var rätt korkade. Skaffade dvärghöns istället och dom var urtrevliga, en del gick att gosa med! Dom värpte färre och mindre ägg men det gjorde inget.
Monica sa…
Och Malin, visst är det underbart att äga gåvan att bli tårögd av glödje för de första äggen... Och jag väntar ivrigt på att få läsa om dina hönor!

Populära inlägg i den här bloggen

Vintersådd

Växthusets eget buskage - Gyllenbär!

Älskade soptipp