Hopp över köpstoppsskaklarna!

Idag gjorde jag ett klockrent avsteg från mitt köpstopp. Minsann. Där satt det. Jag hade köpt ett par böcker till bokhyllan på jobbet men den ena, Tillsammans av Anna Kåver och Åsa Nilsonne, ville jag bara behålla själv. Så den hamnade i min bokhylla istället. Jag visste att det skulle bli just en bok som lockade mej till övertramp. Inga stora pengar, 49 spänn, men ändå. Jag har köpt ett antal böcker till utbildningen jag skall gå och den här åkte liksom med av bara farten på nåt vis. Kändes nästan tillåtet. Eller också är det så att jag förr eller senare ville göra nåt sånt här bara av den anledningen att köpstoppet inte skulle bli en simpel princip helt enkelt. Eller för att jag inte är född till att följa regler även om jag själv har satt upp dem... Eller nåt. Hur som helst så återkommer jag med en recension av boken när jag väl läst den.

Kommentarer

Maria sa…
Om den boken är till din utbildning är det väl OK?
Monica sa…
Mm. Det hade det ju varit. Men den är inte till utbildningen. I och för sig är det till utbildningen i själva livet, att skaffa sig bra relationer, så det är ju inte vilken "kiosklitteratur" som helst i alla fall.
En del av stidielitteraturen lånar jag, men annars köper jag mer än gärna böcker...
Finns två andra böcker i samma "serie" av dessa författare, och de var bra.........den här ska jag läsa vid tillfälle.....ha en bra helg!
Monica sa…
Selma,
jag har de båda andra och tycker också dom är bra, det är anledningen till att jag ville ha den här också.
Monica sa…
Hannele, jag är en riktig bokshoppare normalt sett men nu har jag ju köpstopp. Till min kurs använder jag Bokbörsen så mycket det går, d v s beg böcker. Jag lånade först men jag vill kunna notera i dem och läsa om och då funkar ju inte det.

Populära inlägg i den här bloggen

Växthusets eget buskage - Gyllenbär!

Baddamm

Kickar och okickar