23 augusti 2008

Stor underhållning!

Foto AP
De fantastiska svenska idrottsmän som knipit de få medaljerna för Sverige i det här OS´et får ursäkta, Jörgen Persson är störst även om han landade på en fjärdeplats, en fjärdeplats som blänker lika mycket som vilken medalj som helst. Idag gick jag upp 04.00 och tittade på semifinalen, vilken underhållning! Sicken en kille! Åååh vad jag unnade honom en vinst... Och sen en bronsmatch som tog slut alldeles för fort men även där fick man anledning att dra efter andan mer än en gång då snudd på ofattbara bolldueller utspelade sig i TV-rutan. Underbart spelat Jörgen och bättre underhållning än så hår går knappast att få i idrottssammanhang! Jag gillar Jörgens kommentar när en reporter undrade hur han kan vara så bra när han är 42 år gammal: "Ålder är bara en siffra..." Gött! Grattis Jörgen till en fantastisk insats!

Sen måste jag säga att, hur kul det än är, så är det faktiskt rätt skönt att OS snart är slut, jag har i princip bott framför TV´n i flera veckor nu och det har snott uppmärksamhet från nästan allt annat. T ex ropar kantarellerna i skogen, taket över trappan behöver göras klart och snart är det friggebodsdags...

2 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Men visst var Jörgen P helt fantastisk! Hade så innerligt unnat honom en medalj, vilken som helst hade varit helt OK. Jag satt här hemma och skrek rakt ut över de mest fantastiska långbollarna! Och han är faktiskt 42! (och hade bjudit mamma till Beijing, det var väl också gulligt!)

Monica sa...

Jag får ståpäls bara jag tänker på de där långbollarna...