Ingen bra miljödag


Foto: Ingemar D Kristiansen
Idag har jag gynnat bilåkandet nåt alldeles hemskt. 70 mil t o r för ett möte på 2 timmar. Ok, vi var fyra i bilen men ändå... Och den gick på etanol men som sagt, ändå... Det är lite konstigt, sättet vi arbetar på ibland, eller rättare sagt ganska ofta. Tyvärr.

I morgon åker stegräknaren på. Har märkt ett tag att jag börjat fuska nåt alldeles kopiöst med motionerandet så nu får det vara nog, särskilt efter dagens långdragna sittande! Stegräknaren är en utmärkt spark i baken att ta de där 10 000 stegen/dygn som kroppen behöver. Prova om du inte redan gjort det! Och om du inte fixar det där ändå vill säga...

Kommentarer

Pumita sa…
Vi hade stegtävling på jobbet förra hösten och då gick jag mellan 10 000 och 15 000 varje dag. Då hann jag inte så mycket annat eftersom jag sitter mest på jobbet... men visst var det skönt! Skulle behöva en spark i ändan!
Maria sa…
Minns inte om det var din blogg jag skrev i för ett par dagar sen eller inte, men vi miljökämpar ska INTE belasta vårat samvete för de få undantag vi gör i vår kamp för miljön!! Jag blir nästan arg när jag läser ditt inlägg, jag menar ni samåkte på max OCH körde med etanol. Nä nu är det dags att släppa på samvetet :)

Ha en bra dag, tänk på att dina miljöinsatser överstiger vida de små undantag du gör ibland!
Monica sa…
Pumita, på med räknaren igen...
Maria, du har så rätt. Men det är så lätt gjort att tankarna löper iväg, man vill göra ALLT rätt och så rätt som det är så går luften ur en totalt och så orkar man nästan inte bry sig alls på ett tag... Så även mniljön tjänar nog på att man inte hänger upp sig för mycket på undantagen, är medveten om dem och lägger energin på att tänka ut nåt klurigt sätt att förbättra det hela PÅ SIKT. Sen kan man ju undra ändå över att man glatt åker 70 mil för ett möte på 2 tim, men det är en annan problematik...

Populära inlägg i den här bloggen

Växthusets eget buskage - Gyllenbär!

Baddamm

Kickar och okickar