5 februari 2009

Atomkraft? Nej tack!

En sån här knapp hade jag på mig. Då. Vid folkomröstningen. Och jag vidhåller, jag vill inte ha sån skit! Jädrans Maud Olofsson som bara känns som en opålitlig, makthungrig ööh... nånting... nånting fult... Om ni vill läsa om eländet så går det bra här...

12 kommentarer:

Fritt ur hjärtat sa...

INSTÄMMER! NEJ TACK! Linje 3 gäller än!

Pumita sa...

Jag tänker många osnälla tankar om Maud Olofsson just nu. Har alltid avskytt henne men det här var droppen. Åh, vad jag saknar Tage Danielsson!

Monica sa...

Fritt ur hjärtat, önskar att jag har knappen kvar och dessutom kunde hitta den...

Pumita, håller med... Och Tage, suck, kunde han inte fått vara med oss lite längre, det hade vi behövt!

Malin sa...

Sannolikheten att Tage varit ilsk nu är ganska stor kan jag gissa, tänk var mycket klokt det skulle spirat i den ilskan!

Tezzan, Wellness Coach sa...

Åh, jag minns också dom där knapparna :)

svar: det är ju extra viktigt att komma ut på promenader under den här årstiden. Allra helst mitt på dagen så man kan dra nytta av dagsljuset. Då blir man piggare och orkar mer. Kämpa på! (även om våren kommer snart)

Monica sa...

Malin, det hade förmodligen varit en fröjd att lyssna på!

Tezzan, jag är läskigt medveten om vad kroppen behöver och inte och ändå är det förgjordat segt så här års. Men din stegtävling är en nyttig spark i baken!

Åsa! sa...

I politiken är ett ord, en åsikt eller ett löfte inte mycket värt. Det är en utav orsakerna till att jag inte är särskilt förtjust i politiker. Finns det någon som särskiljer sig måntro? Som står upp och är ärlig, pålitlig? Som inte ändrar åsikter, svänger sig och pratar runt som katten kring het gröt?

Tezzan, Wellness Coach sa...

svar: 7-8 timmars sömn behöver alltså din kropp också när den får bestämma själv. Och visst är det härligt att vakna av sig själv utan väckarklocka (eller annat som låter)!

Beatrice sa...

Vad är en folkomröstning värd om man sedan kan ändra hur man vill. Jag tycker att resultatet skall gälla men vill man absolut ändra så vore en ny folkomröstning det enda rätta. Jag tycker borgarna gör det alltför lätt för sig, men vem är förvånad. De försöker ju fördärva så mycket som möjligt på minsta möjliga tid. Likadant som sist.

Monica sa...

Åsa, finns det politiker som inte är fegisar?

Tezzan, 8 timmar är perfekt. Men, när man är lite orolig i själen blir det gärna en eller t o m ett par timmar för lite. Tyvärr.

Beatrice, tänkte samma sak. Hade ingen aning om att det fanns bäst-före-datum på folkomröstningar...

Martin sa...

Jag tror jag har kvar min nål någonstans i gömmorna. Kommer kanske fram under utmaningen Rensa i våra röror och då ska jag använda den.
Att bygga ut kärnkraften nu känns så oerhört fel och bakåtsträvande. Nu när vi har världens chans att satsa på de förnyelsebara energikällorna. Uranen kommer dessutom ta slut inom en inte alltför avlägsen framtid.

Monica sa...

Martin, gammalmodigt är vad det är!