cykelliv.se!


Förra hösten började en fungerande cykelväg ta form mellan hemmet och jobbet, en sträcka på 8-9 kilometer, och då började jag cykla till jobbet igen efter många års undvikande av E20. Jag började leta efter en snygg och praktisk cykelväska men fann ingen. Fixade då till en webshop och började sälja själv, tänkte att det måste finnas fler som letar. Och det har visat sig att det finns det ju!

Även om jag i allmänhet är motståndare till det här med konsumtion och att köpa grejor så resonerar jag som så att om jag kan bidra till att några till börjar cykla istället för att åka bil så hamnar totalen på pluskontot liksom.

De märken jag framför allt säljer är Basil och New Looxs, båda från Holland. Både snygga och praktiska och av alldeles utmärkt kvalitet. Några riktigt bra väskkorgar från tyska KLICKFix finns pckså i sortimentet, verkligt hög kvalitet utmärker även dessa.

Och nu till min egen, nya cykelväska. Den gillar jag. Verkligen. Den är precis så där vinterglad som behövs i mörkret och rusket. För med inbyggda reflexer och vattentåligt material så funkar den perfekt nu! Den här heter Bolsa Flori svart. Det är ingen väska man storhandlar med precis men lite stödköp på vägen hem sväljer den allt!

Så, välkommen att titta in i min webshop, cykelliv.se!
.

Kommentarer

Onkel Olof sa…
Cykelliv var en fin sajt :)
Min sambo, som förstår sig på väskor, tycker dom är kanonfina.
Jag är mer för svarta, lite mer macho, väskor.

Lycka till!
Åsa! sa…
Ska man ut och röra på sig ska man ha bra grejer, det är viktigt!

Din cykelväska är jättefin. Jag har ju tre olika cyklar, beroende på vad syftet är med min cykeltur. På min "tantcykel" har jag cykelkorg, ruskigt praktiskt! Men jag får lite gliringar för den av övriga familjen :)
Monica sa…
Onkel Olof, tack! Det finns ju en jättesnygg svart axelremsväska... :)

Åsa, cykelkorg är bra. Och så kompletterar man med en bra väska, sedan är det bara att åka!
vissa saker måste man bara ha

Populära inlägg i den här bloggen

Växthusets eget buskage - Gyllenbär!

Baddamm

Kickar och okickar