Början...För snart åtta år sedan skrev jag mitt första inlägg, illustrerat av denna bild. Vägen framåt. Som på räls. Vet inte riktigt hur tankegångarna gick men jag vet varför jag totade ihop den här bloggen - jag startade väldigt plötsligt ett köpstopp som varade året ut, det blev 8 månader och 20 dagar om jag inte minns fel. Och jag rensade som attan i gömmorna. Och började blogga. Ett reningsbad. Sen dess har jag också avverkat ett år, 2012, då jag inte handlade några nya grejor, bara ev sånt som behövdes för att någon gammal grej skulle få ännu ett liv. Det där var både enkelt och roligt!

Tillsammans med t ex Ann-Christin var man ju rena trendsättaren, fräckt. ;) (Smileyn är en facebookskada...)

Under de här åtta åren har medvetenheten rakat i höjden bland väldigt många människor, vilket känns finfint, men samtidigt har det accelererat katastrofalt på andra kanten, dvs den kant där köp-slit-släng i många fall blivit köp-släng. Först köps det så det ryker och sedan rensas det så det också ryker, för det är ju så himla skönt att åka till soptippen med ett fullt lass... Hur skall det sluta? 

Under de här åtta åren har ett stort odlingsintresse slagit rot i min värld vilket säkert kommer att avspegla sig här framöver. Odlingssäsongen ligger i startgroparna, idag går startskottet. Yippie!

Kommentarer

Tiden går när man har roligt! Nu är de ju "alla" som köpstopp - kanske beror delvis på att vi redan har allt... ♥
P.S
semikolonets dag! ;
Ann-Christin sa…
Vi var så trendiga 😆

Populära inlägg i den här bloggen

Vintersådd

Växthusets eget buskage - Gyllenbär!

Älskade soptipp