Arne Naess är borta!


Arne Naess, nu är du död. 96 år ville du hänga med, tack för det! Tack för all klokskap du serverat oss, tack för ekofilosofin som jag med idel stigande intresse studerar. Eftersom du inte var ett dugg rädd för döden utan tyckte att den skulle bli en spännande erfarenhet så hoppas jag innerligt att det blev precis så. Tack Arne!

Kommentarer

Malin sa…
Han må vara död men hans kloka ord kommer att leva i många människors inre. Vi kan bara rikta ett tyst tack. Kram till dig Monica som verkar vara på banan igen?!
Monica sa…
Malin, hans kloka ord finns alltid med oss. Och visst är jag på banan igen, något så när i alla fall och det duger för mig! Kramar till dig!
Martin sa…
Jag tror att Arnes tänkande kommer att ses som mycket betydelsfullt i ett längre perspektiv. Ekosofin har framtiden för sig. Tack Arne för din filosofi och ditt engagemang!
Monica sa…
Tror också det. Och ju längre jag kommer i min ekofilosofikurs (ekosofi har bytt namn till ekofilosofi) desto mer känner jag att sånt i någon form borde ingå i läroplanen under hela skoltiden! Man kan börja väldigt enkelt och sedan tror jag att barnen själva skulle utveckla detta tänkande!
Molly sa…
hej monica!
hoppas att du har haft en bra dag och att du har fint väder hos dig :)
här har det varit sol, men mkt halt :o

du får ha det så bra :)
Monica sa…
Jodå, det går väl an. Hade gärna velat vara ute lite när nu solen råkar titta fram men vi får hoppas på nån slags repris på den!

Populära inlägg i den här bloggen

Växthusets eget buskage - Gyllenbär!

Baddamm

Kickar och okickar