Energitorsk...

Så här glad skall jag bli. Snart hoppas jag. När energin återvänder. En trist sak i mitt liv har tömt mej ordentligt på energi och jag har skitsvårt att få ihop nåt vettigt på bloggen, har ändå försökt de senaste dagarna men det har la gått "så där"... Kanske tar jag en mikrobloggpaus, kanske återvänder energin fortare än jag anar och då är jag strax tillbaks. Man vet aldrig! 

Kommentarer

Malin sa…
Jag väntar troget och hoppas att det blir bättre snart. Själv tycker jag att det så här års brukar kännas motigt. Ha det bra Monica, ta hand om dig.

Kramar Malin
Monica sa…
Tack Malin, det värmer! Om jag skall gissa så kommer det trots allt att räcka att jag läser något jag reagerar på så blir det ett inlägg innan jag hinner blinka...
Åsa! sa…
Livet har sina toppar och dalar. Ibland händer saker som gör att man måste få stanna upp och hämta ny kraft. Ta väl vara på dig Monica, så syns vi när du känner att du orkar och har lust!
morsan sa…
I mörkaste vintern är det inte så konstigt att vi säckar ihop lite. Hoppas du kunnat vara ute under helgledigheterna och att ni haft lika soligt som vi. För övrigt kan jag tipsa om D-vitamin. Vi behöver tydligen mer än vad som tidigare rekommenderats. Jag testar tillskott och är piggare än jag brukar vara så här års. Som vegetarian är det svårt att få tillräckligt med D-vitamin. Pigga på dig Monica! Kramar från morsan!
Bida din tid du. Vi behöver pauser av olika slag i livet för att ladda upp, fokusera om, orka och engagera oss. Det tragiska är att det är alltför många som inte lyssnar när kroppen talar om för oss att det är dags att "pausa" lite.
Så lyssna du, och när du minst anar är kroppen och knoppen redo igen.
Vi andra får vänta och längta - det är också nyttigt.

Kram så länge.
Martin sa…
Jag har inte märkt att dina inslag på bloggen varit sämre än annars. Jag lover att vara bloggen trogen även om du är borta. Dina äldre inlägg kan ju inspirera så länge. Många har ju en tidslös karaktär. I bloggosfären har vi en tendens att bara sukta efter de senaste inläggen, men många av de bästa inläggen finns ju redan i våra arkiv.

Jag själv står för en av mitt livs störta utmaningar med början i januari så jag blir säkert lite mindre aktiv på min blogg också.
Monica sa…
Tack, alla! Jag ska tusan ta mig hitta energi som gör att jag kan ta mig an bloggandet snart igen, det är ju roligt och inspirerande och ger ju faktiskt energi. Men, det går ju bara inte att krysta fram inlägg när hjärnan känns som varmt, kladdigt tuggummi!
pumita sa…
En bloggpaus gör susen, kan jag intyga! Ta hand om dig!
Monica sa…
Pumita, lusten finns men energin går åt till annat just nu. Men jag känner att det kliar i fingrarna så vi får se...

Populära inlägg i den här bloggen

Växthusets eget buskage - Gyllenbär!

Baddamm

Kickar och okickar