Sabba inte Körslaget, TV4!

Bild TV4
Nej, nej TV4, sabba inte Körslaget! Jag är en hängiven tittare, tycker det är såååååå roligt att lyssna på dessa entusiastiska människor som med stor glädje gör så underbara framträdanden! Nu vill TV4 spetsa till denna tillställning, försöka få deltagarna att kritisera varandra och kanske i förlängningen skapa gruff och intriger...? Varför, varför? Det är så friskt och befriande att slippa alla inslag av patetisk förnedrings-TV! Det är ju till och med så att de körer som åker ur verkar göra det med någon slags glädje i bagaget, något att värna om! Snälla, rör inte Körslaget! Det är dags att blåsa under den här sortens värdiga ju-mer-vi-är-tillsammans-ju-gladare-vi blir-program, det är ju så vi vill ha det här i världen, eller...? 

Kommentarer

Anonym sa…
Dom förstörde körslaget i går! En tävling är en tävling! Man kan även ha det som en underhållning men det ska följa reglerna, vilket är: EN körledare, 20 körmedlemmar varav 4 st får sjunga solo! INTE 2 extra personer som sjunger nästan halva låten (42 sekunder av 1,48)
Antingen så ska dom köra det som ett underhållnings program typ Sing A Long, Singing Bee, DoobiDoo utan att folk röstar där TV4 drar in en massa pengar eller en tävling som melodifestivalen med regler och röstning. TV 4 måste välja vad dom ska ha, underhållande tävling eller underhållning!

Jag undrar vad folk skulle säja om svenska spel helt plötsligt drog 8 bollar på lotto en kväll och säger sorry ni skulle ha fyllt i 8 nummer ikväll!

Reglerna är satta före spelets start och dom ska följas!
Monica sa…
Visst, uppsatta regler skall så klart följas. Annars blir det orättvist och DET kan skapa osämja om inte annat!

Populära inlägg i den här bloggen

Växthusets eget buskage - Gyllenbär!

Baddamm

Kickar och okickar