5 februari 2009

Utmaning

Lite fjun i snöväg kom det här igår men det är i stort sett borta. Nu väntar mer säger dom. Och varför inte, det är ändå skönt när det är vinter på vintern så att säga. Kunde dock inte låta bli att lägga ut en helt annan slags bild - och där är vi fortare än vi anar! 

Fick en utmaning av Ulrika. Jag skall svara på några frågor och sedan skicka vidare. Enkla frågor men alla var inte så enkla att svara på visade det sig:

Vilken mat äter du ofta?
Gröt efter eget och varierande recept. I morse var det helt bovete, havregryn, oskalade sesamfrön, russin, torkade aprikoser, krossade linfrön och ett rivet päron. Gott!

När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till och dukar av?
Och vem skulle våga svara att man inte hjälper till?? Men det varierar helt klart beroende på hur många andra som slänger sig upp och hjälper till. Jag är inte den som propsar på att också trängas i köket. 

Var sitter du helst när du bloggar?
Vid skrivbordet, i kökshörnan, med utsikt över viken.

Köper du ofta Triss?
Nej. Men det händer någon gång när jag får ett infall. 

Vilken stad eller land har varit din bästa semester?
Landet är Sverige och platsen sköna Hamburgö i Bohuslän där jag tillbringat många semestrar.

Vilken TV-kanal tittar du helst på?
Oj. Svårt. Tittar ytterst sparsamt på TV så det vete sjutton. Jag skulle dock kunna räkna upp sisådär 35 kanaler som jag inte någonsin vill titta på men som vi ändå har för att få Animal Planet som är dotterns absoluta favorit. Men, det får nog bli SVT1 och SVT2. Kanske 4+, jag gillar Cesar Millan, "Mannen som talar med hundar". Kolla in det, det funkar på människor också!

Och så skall jag då utmana 4 andra personer som jag skall utmana på deras bloggar, dom skall kolla in mitt inlägg, svara på frågorna och låta mig veta när dom gjort det. Men, jag gör ett "broadcast" (datafikonspråk kanske...?) och slänger ut det till alla så får den som vill nappa!

Väl bekomme!

4 kommentarer:

Malin sa...

Mannen som talar med hundar är helt fantastisk!

Monica sa...

Malin, jag älskar verkligen det programmet! Jag har t o m fostrat min katt med hans metoder...

Hanneles paradis sa...

Gröt är gott.

Monica sa...

Hannele, visst är det som balsam för magen!