Bloggen på is...

...men inte så länge. Nu blir det dock ekofilosofi för hela slanten några dagar men jag är snart tillbaks från de djupa värmlandsskogarna! Ska bli riktigt, riktigt roligt att återförenas med gänget efter juluppehållet. Den här gången skall vi få höra om maoriernas syn på det här med jordens framtid och människans värdighet, av en äkta maorier! Och det blir säkert, som vanligt, härliga diskussioner och samtal och en hel grabbnäve nya insikter! 

Kommentarer

Malin sa…
Ha det så himla roligt, kan inte jag få följa med i din ficka eller nåt?!
Monica sa…
Jag tänker på dig! Ha det gott, jag återkommer säkert med ett inlägg om helgen åtminstone!
Lovisa sa…
Lycka till med studierna!
Molly sa…
du får ha en bra helg monica :)
kram
Martin sa…
Maorierna, låter som ett mycket intressant ämne. Har faktiskt träffat en äkta maorier i Göteborg en gång, en kvinna som kan vara i 50-årsåldern nu. Hon hörde till de få ej uppblandade. Vi jobbade på ett sjukhem tillsammans. Hälsa om det är hon som föreläser.

In tonåren var jag helt såld på Söderhavet och gick igång på böcker som Sjungande korall av Sverre Holmsen som beskrev enkla, lyckliga och andligt rika människor. Bloggar säkert mer om detta vid tillfälle.

Ha det gott!
ha en lärorik helg.
Monica sa…
Tack alla, jag har som vanligt haft en väldigt givande helg!

Och Martin, Erena kan nog vara i 50-årsåldern. Hon har varit i Sverige i 25 år eller nåt och är gift med en svensk som hittade henne på Nya Zeeland när han var där som sjöman.
Martin sa…
Jo, henne har jag träffat. Vad kul!

Populära inlägg i den här bloggen

Vintersådd

Växthusets eget buskage - Gyllenbär!

Älskade soptipp