Tro på dej själv

Jag "snubblade" på en artikel av Kay Pollak från i somras, i Svd. Läs den helt enkelt! Jag har aldrig varit på nån föreläsning med denne man men jag hoppas att jag får nåt bra tillfälle framöver, en högst trolig högtidsstund!

Kommentarer

Gerda-Thyra sa…
Fniss...
Min man, och en kompis till honom, var en gång för många år sedan på en föreläsning med Kay Pollak. Den handlade om hur man skulle bemöta varandra i situationer när man tycker olika.
Min man och hans kompis, kom hem och och var "eld och lågor" över vad de hade hört Kay Pollak berätta. Bland annat skulle man vid en meningsskiljaktighet, titta den andra personen djupt i ögonen, nicka och säga "jag förstår vad du säger"...
Jag var vid det tillfället jättestressad och stod och lagade mat, ungarna var små och stökade omkring och det mesta var kaos... medan "gubbarna" satt och pratade om den fantastiske Kay Pollak... jag blev väl lite sur och sa till maken och kompisen att hjälpa till i stället för att bara babbla... varpå min käre make ställer sig nära mig, nickar, tittar mig djupt i ögonen och säger..."jag förstår vad du säger..."

OM DU BARA VISSTE SÅ HIMLA OVÄNNER VI BLEV!!!!!

Jag tände på alla "åtta"... och det gjorde min man också!!!! Det blev ett riktigt PRAKTGRÄL!

Det här tänker jag alltid på när jag ser, eller hör talas om Kay Pollak! Det hela blev liksom motsatt verkan... fniss...

Tack för din kommentar om mina nyproducerade pulsvärmare! Klart att du får beställa, men vänta och se tills jag har omarbetat mönstret litegrand, så de blir lite bättre oh smidigare, just prototypen blev i kraftigaste och otympligaste laget! Men det fixar sig i ett lite tunnare garn, tror jag!
Molly sa…
min mamma var på en föreläsning med honom och hon tyckte han var jättebra :)

hoppas att allt är bra med dig denna kväll och att din dag har varit bra :)

sov så gott :)
kram
Hej!
Har tyvärr inte varit på någon föreläsning med Kay Pollack - har hört några som varit och tyckte han var fantastisk. Däremot har jag nyligen läst hans bok "Att välja glädje".Jag rekomenderar den ofta och gärna till mina kunder jag coachar. Den finns som pocket. MYCKET LÄSVÄRT!
Monica sa…
Gerda-Thyra, underbar historia!
Molly, allt väl, hoppas det är det hos dej också!
Ulrika, jag har köpt den till jobbets bokhylla men inte läst ännu men det kommer!
Jag snubblade på Kay Pollak i Blåhammaren i somras och han bjöd på choklad...
Monika sa…
Hej, jag var och lyssnade på Kay P. för många år sedan. Han stod i dörren och tog alla åhörare i hand som kom dit.. det tyckte jag var mycket sympatiskt...
men hans film Såsom i himlen tyckte jag inte om.. ett pekoral... tycker jag. hej från Monika m k
Monica sa…
Hannele, inte dåligt, jag kommer ihåg det och var avundsjuk redan då!
Monika, och jag som tyckte den var så bra, har sett den tre gånger och fler blir det säkert, har den på DVD.
Monika sa…
Hej Monica och alla andra. en av mina vänner blev nästan arg på mig för att jag inte tyckte om den filmen..;) vi hörs!!!
Monica sa…
Monika, så är det, man liksom SKA gilla den filmen. Tror du inte att hon blev mest förvånad? Man tycker det man tycker liksom och det är ju inte mycket att göra åt.

Populära inlägg i den här bloggen

Växthusets eget buskage - Gyllenbär!

Baddamm

Kickar och okickar